Nie Mam Pojęcia

Bo na nic poważniejszego nas nie stać...

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2009-03-25 18:17:30

Elaith

Władca Demonów

Punktów :   

Elaith Te'ferain

Imię: Elaith
Nazwisko: Te'ferain

Rasa: Demon

Wygląd: Elaith nie wyróżnia się zbytnio od innych mężczyzn. Jest wysoki i dobrze zbudowany, oraz przystojny ;p Kruczoczarne, niczym jak noc włosy w pełni oddają się tajemniczości, jaka okrywa jego twarz. Wraz z niewielką blizną na policzku, Elaitha charakteryzuje lawendowy kolor oczu, które zazwyczaj dla własnego bezpieczeństwa ukryte są w cieniu kaptura.

Ekwipunek: Dwie bliźniacze katany na biodrach, kilka nożyków do rzucania, oraz "wieczne piwo" xD

Charakter: Neutralny lub Zły

Cechy charakteru: Na ogół znany jest jako bezlitosny i okrutny. W obejściu zawsze tajemniczy i spokojny, nie dba o sprawy niższych istot, lecz stanowi śmiertelne niebezpieczeństwo dla każdego, kto wejdzie mu w drogę. Łagodnieje trochę w towarzystwie Lisy, oraz innych zaufanych przyjaciół.

Historia: Zapytany o przeszłość niechętnie odpowiada. Tylko niektórzy z jego znajomych wiedzą, że jest demonem, on sam zawsze wolał udawać człowieka, niż ukazywać prawdę o jego rasie. Inni jednak uparcie twierdzą, że wiedzą kim jest naprawdę, lecz nikt nigdy w pełni nie mógł tego o nim potwierdzić. Inni, którzy postanowili nie oceniać go po jego owianej złem sławie, wiedzą, że Elaith stanowczo różni się od innych demonów.
Moce: Zdolność używania mocy ognia, oraz pomniejsza umiejętność kopiowania mocy innych.

Statystyki
Siła: 16
Szybkość: 14
Wytrzymałość: 12

#2 2009-03-25 18:28:48

Lisa

Przywódca Łowców

Punktów :   

Re: Elaith Te'ferain

Weeeeź
Wszystko pięknie xD
(to "wieczne piwo" mnie rozwalilo xD)
No to zaliczam, możesz czuś sie osądzona...
Znaczy sie możesz już grać xD

Stopka forum

RSS