Bo na nic poważniejszego nas nie stać...
Tutaj macie miejsce na przedstawienie się.
ehm... To może zacznę.
Jestem Emily. Mam... trochę lat i interesuję się m&a i fotografią. Jestem Bliczomaniaczką a moim mężem jest nie kto inny jak Byakuya Kuchiki. xD Moim skrytym marzeniem jest poznać Edka ze 'Zmierzchu' i odbić go Belli. Lubię grać na gitarze i fortepianie. Ee... No i myślę, że to wszystko. teraz Wasza kolej.
;] Ja jestem Izumi i mam także trochę lat xD...Interesuję się wszystkim ,a w szczególności tańcem.Od dzisiaj mogę się nazwać miłośniczką , bo jeszcze nie fanką Bleacha choć na jedno wychodzi ^^.Przez niektórych oceniana jako głupia ;P (jedno 'u' wystarczy) no cóż ale mi to nie przeszkadza jak mi powiedziała pewna osoba jestem taka z wyboru =]
Po prostu częściej mi odbija niż innym ^^ ale normalna też potrafię być ! ...Chodzę na zajęcia akrobatyki i mam 2 psy.Nie obędzie się również bez rodzeństwa - brat i siostra.Moim ulubionym przedmiotem w szkole jest biologia buahah nie pytajcie dlaczego ?
koniec i .
Ostatnio edytowany przez Izumi (2009-03-20 18:30:05)
Hmmm... ja jestem dziewczyną... (to tak na początek xP), mam 17 lat, a interesuję się w szczególności fantastyką - filmy, książki, gry komputerowe, fora RPG... Po za tym piszę zarówno prozę jak i poezję ;]
Od mniej więcej 3 lat moim hobby jest również m&a, moja przyjaciółka mnie tym zaraziła ;P
Lubię rysować, zarówno na kartce, jak i na komputerze, w Photoshopie ;p. Co do sportu, zbytnio za nim nie przepadam, jeżdżę jedynie konno.
I mam dużego świra na punkcie kotów. xP