Nie Mam Pojêcia

Bo na nic powa¿niejszego nas nie staæ...

#1 2009-03-19 20:55:21

Emily

Lord Of Vampires

SkÄ…d: Soul Society
Punktów :   

Cze¶æ.

Tutaj macie miejsce na przedstawienie siê.
ehm... To mo¿e zacznê.
Jestem Emily. Mam... trochê lat i interesujê siê m&a i fotografi±. Jestem Bliczomaniaczk± a moim mê¿em jest nie kto inny jak Byakuya Kuchiki. xD Moim skrytym marzeniem jest poznaæ Edka ze 'Zmierzchu' i odbiæ go Belli. Lubiê graæ na gitarze i fortepianie. Ee... No i my¶lê, ¿e to wszystko. teraz Wasza kolej.

#2 2009-03-20 18:29:09

Izumi

Nowa dusza

Punktów :   

Re: Cze¶æ.

;] Ja jestem Izumi i mam tak¿e trochê lat xD...Interesujê siê wszystkim ,a w szczególno¶ci tañcem.Od dzisiaj mogê siê nazwaæ mi³o¶niczk± , bo jeszcze nie fank± Bleacha choæ na jedno wychodzi ^^.Przez niektórych oceniana jako g³upia ;P (jedno 'u' wystarczy) no có¿ ale mi to nie przeszkadza jak mi powiedzia³a pewna osoba jestem taka z wyboru =]
Po prostu czê¶ciej mi odbija ni¿ innym ^^ ale normalna te¿ potrafiê byæ !  ...Chodzê na zajêcia akrobatyki i mam 2 psy.Nie obêdzie siê równie¿ bez rodzeñstwa - brat i siostra.Moim ulubionym przedmiotem w szkole jest biologia buahah nie pytajcie dlaczego ?
koniec i .

Ostatnio edytowany przez Izumi (2009-03-20 18:30:05)

#3 2009-03-22 21:18:26

Loki

Nowa dusza

9701324
SkÄ…d: Z Twojego Koszmaru.
Punktów :   

Re: Cze¶æ.

Hmmm... ja jestem dziewczyn±... (to tak na pocz±tek xP), mam 17 lat, a interesujê siê w szczególno¶ci fantastyk± - filmy, ksi±¿ki, gry komputerowe, fora RPG... Po za tym piszê zarówno prozê jak i poezjê ;]
Od mniej wiêcej 3 lat moim hobby jest równie¿ m&a, moja przyjació³ka mnie tym zarazi³a ;P
Lubiê rysowaæ, zarówno na kartce, jak i na komputerze, w Photoshopie ;p. Co do sportu, zbytnio za nim nie przepadam, je¿d¿ê jedynie konno.
I mam du¿ego ¶wira na punkcie kotów. xP

Stopka forum

RSS